AZ ARANYKAPU - aVAGY - A FELÉBREDÉS KESKENY ÚTJA

„Ez egy felébredési kézikönyv, amelynek gyakorlatias, felszabadító és ébresztő hatású útmutatásai kiváló iránytűként szolgálhatnak azok számára, akik eltévedtek a spiritualitás labirintusaiban, és a HAZAutat keresik. Metaforái, anekdotái és illusztrációi könnyed, érdekes és szórakoztató olvasmánnyá teszik, és a szabadság, illetve az erőlködésmentes létezés élményén keresztül felkészítik igen bonyolult elménket az egyszerűség befogadására. Abból a nézőpontból készült, hogy a megvilágosodás nem csak néhány „kiválasztott” számára lehetséges, hanem minden egyes ember születési előjoga.”
Nurit Oren, író és nyilvános előadó

„Szellemes, nagyszerű és tele van felismerésekkel, amelyeket zseniálisan, játékosan, mélyen és mégis egyszerűen fejez ki. Ez a könyv az emberi psziché fejlesztésének határterületein mozog, és megpróbálja kimozdítani lényünket a benevelés acélkorlátai közül azáltal, hogy a tudatos létezés egy mélyebb és közvetlenebb megtapasztalását tanítja meg. Tisztán és alázattal szolgálja legfőbb célját, a szellemi ébredésre való buzdítást.”
Georgi Y. Johnson, non-duális tanító és terapeuta

„Ez a könyv a felszabadító ötletek aranybányája, és kötelező olvasmány mindenki számára, aki eligazítást keres a megtévesztő információk dzsungelében. Egyszerűen el vagyok ragadtatva. Kifejezéseit és metaforáit gyönyörűnek, ébresztőnek és támogatónak találom bárki számára, aki szabadulni szeretne abból a rabszolgaságból, amelyről elhitették velünk, hogy a szabadság. E munka szépsége, tisztasága és alapossága szinte már édes teher a számomra. Semmit sem találtam ebben a könyvben, amivel ne értenék egyet. Szeretettel, Samarpan”
Samarpan, satsang tanító és nyilvános előadó

"Ez a könyv egy nagyszerű olvasmány. Humorral átszőtt, komoly gondolatok, amelyek segítenek eligazodni a spiritualitás szövevényes világában. Gratulálok a szerzőnek és segítőinek ehhez a kiváló munkához." Németh Imréné Éva

"Köszönöm szépen Gabor es Nurit Harsanyi ezt a csodalatos könyvet. Köszön Gábor ezt felbecsulhetetlen erteket amit ebben a konyvben adtal nekunk, nekem a belso csend keresoinek. Szívből ajánlom ezt a csodalatos utmutatast ami a belso bekehez, belso csendhez vezet. Köszönöm!" Sen Kornelia, a könyevben szereplő grafikákat megrajzolta

Költsége (HUF):
Könyv ára 4500 HUF + Szállítási és kezelési 1000 HUF

Költsége (Euro):
Könyv ára 14 Euro + Szállítási és kezelési 4.5 Euro