Budapesti események

Folytasd velünk a 2022-ben induló " A felébredés keskeny ösvénye" kurzust!

Ha még nem ismered Gábor tanítását, de szívesen csatlakoznál több éve tanuló, haladó csoportunkhoz, javasoljuk, hogy olvasd el AZ ARANYKAPU avagy a FELÉBREDÉS KESKENY ÖSVÉNYE c. könyvet. Tekints meg néhány elérhető videót!

Lehetőség van személyes találkozóra  Gáborral, ami nagymértékben felgyorsítja fejlődésedet.

A könyveket és az elérhető videókat megtalálod weboldalunkon: https://www.gaborharsanyi.com/k%C3%B6nyv

Magyarul: https://www.gaborharsanyi.com/magyar

A könyv elolvasása és a videók után hívást érzel, hogy csatlakozz kiváló csapatunkhoz, vagy Gáborral találkoznál, írj nekünk az  info@gaborharsanyi.com  e-mail címre.

Várunk szeretettel!

 

Balázs tapasztalata:

“A kurzus nagyobb változásokat hozott az életembe, mint az elmúlt 15 év keresése. Gábor tanítása egyszerű, hatékony, és gyors belső változásokat hoz. Megmutatta nekem a csoportos együttlét előnyeit is. Ez a néhány hét, nagyon sokat elvett "belőlem", és erősíti azt az EGYET ami számít.”

Borbála tapasztalata:

“Felébredés" tanfolyamán. Nagyon egyszerű és könnyű gyakorlatokkal segíti Gábor az elménk "félrevezetését" addig míg az "elme" befogadja a változhatatlant a szorgalmas gyakorlás, kuncogás, stb. által!Észrevétlenül kerültem a jelenlétbe a múlt hetekben, az elmém lecsendesedett és már közreműködik a gyakorlati életben. Nem ugráltat már,hogy figyeljek a jövő és múlt dolgaira. Ezt tapasztaltam meg, úgy, és megyek tovább gyakorolni Gáborral!”

Harsanyi Gáborról

Gábor egy olyan szellemi tanácsadó, aki megszabadítja az embereket a gondolatfüggőségtől. Segít felébreszteni a tudatosságukat, ami aztán iránytűként vezeti át őket életük útvesztőin.

Gábornak majdnem az életébe került, hogy 18 évesen disszidált a kommunista Magyarországról. Nagyon fiatalon és még meglehetősen szűk látókörrel érkezett meg Kanadába, ahol rögtön hozzálátott első szerelmének, a pénznek (és a hatalomnak) megszerzéséhez. Harminc éves korára multimilliomos lett, szerzett egy fekete övet a Hap-Kido nevű harcművészetben, és két diplomával – gazdasági és mérnöki – is büszkélkedhetett, viszont egyáltalán nem volt boldog.

Így a második szerelme – a spiritualitás – nyomába szegődött. Több hónapot töltött együtt egy ecuadori sámánnal, és bentlakásos diákja volt Rathma Megvilágosodás Iskolájának, ami egy Wasingtoni erdőben található. Tanult olyan hírességektől is, mint Drunvalo Melchizedek, Bob Proctor vagy Tony Robbins. Gábor alaposan áttanulmányozta olyan neves tudósok, mint Buckminster Fuller vagy Zechariah Sitchin munkásságát is. Tulajdonképpen minden olyan spirituális tanfolyamon részt vett, ami életének ebben a szakaszában elérhető távolságon belül volt. Mindezek a saját lelkének keresését szolgálták, és közben még a csodálatos tapasztalatok fénye is fel-fel csillant néhányszor. Szívesen folytatta volna még tovább is ezt az életstílust, de változnak az idők.

Negyven éves korában Gáborhoz bekopogtatott életének legnagyobb tanítója – a szenvedés. Egy gazdasági válság során elvesztette a vagyonát, és vele együtt a családját is. Gábornak összetört a szíve, és a legközelebbi barátja az öngyilkos hajlamú depresszió lett. Új mesterének kegyelméből képessé vált arra, hogy a jelenlét oltárán végül „letegye a fegyvert”, és ennek köszönhetően megérkezett hozzá életének harmadik, legnagyobb szerelme is – a csend. Elméjét sikerült megfosztania trónjától, és engedelmes szolgájává vált.

Jelenlétét sikerült egyre jobban elmélyítenie, és a mindennapi életének is részévé tette. Erre vonatkozóan számos technikát kifejlesztett, és rájött arra is, hogyan lehet másoknak is átadni a leírhatatlant. Az elmúlt évtizedben módszerének tanításával foglalkozott, és az internetnek köszönhetően számos országában vannak tanítványai. Gábor nem csak egyszerűen elmondja azt, amit tud, hanem abban is segít tanulóinak, hogy elméjük elkerülhetetlen ellenállását is le tudják győzni. Jelenleg szülőhazájában, Magyarországon él, így honfitársai akár személyesen is tanulhatnak a mester budapesti magánóráin és tanfolyamain.

Gábort Magyarországon csendmesterként ismerik, és a 2015-ben Budapesten megrendezett Nemzetközi Lélek Konferencián ő volt a főelőadó. Számos külföldön közismert médiaszemélyiségnek, illetve műsornak is adott már interjút, melyek közül érdemes megemlíteni a következőket:

  • Iain McNay – Consciousness TV, London
  • Rich Archer – Buddha at the Gas Pump
  • Jerry Katz – Nonduality Salon

Videos

A következőkben a Conscious TV interjúját láthatják, ami egy vezetett jelenlét-gyakorlatot is tartalmaz. A Conscious TV az Egyesült Királyság egyik internetes TV csatornája, amelyet számos szatellit adó is közvetít. Az általuk vizsgált főbb témakörök a tudatosság, a tudomány, a spiritualitás, és gyakran merészkednek a dualitáson túli dimenziókba is. A Conscious TV arra inspirálja az embereket, hogy e területeken kérdéseket tegyenek fel egymásnak, és ütköztessék a véleményüket. Céljuk a tájékoztatás, a bátorítás és az emberek megvilágosodás felé való terelése. A 2008 évi alapítás óta, több, mint 400 műsort készítettek, és olyan híres tanítókat is meginterjúvoltak, mint például Adyashanti, Mooji, vagy Byron Katie.

Az interjúban Harsányi Gábor osztja meg az élettörténetét és azt, ahogyan a felébredés segítségével rátalált a szabadságra. Gábor számos nehézség és kihívás legyőzésével jutott el idáig, amelyek között megemlíthetjük a kommunista Magyarországról való disszidálást, egy nagyobb vagyon összegyűjtését és elvesztését, a washingtoni erdőben töltött spirituális éveket, az ecuadori sámántól nehezen szerzett tapasztalatokat, vagy az öngyilkos hajlamú depressziót.

Gábornak a világ minden táján vannak tanítványai, akik anélkül sajátíthatják el a belső szabadságot (ébredhetnek fel), hogy át kellene élniük azokat a traumákat, amelyeken mesterüknek keresztül kellett mennie. A videó végén található az a15 perces, vezetett jelenlét-gyakorlat, amelyben Gábor megmutatja, hogyan kell bemenni a testbe, és hogyan lehet erről az új platformról egy termékenyebb életet élni.

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

 

MAGYAR FELIRATTAL

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában.

Nurit Oren Harsanyi a csendhez vezető útjáról folytatja előadását. Mi az "az az"? Mi a különbség a spirituális tanítások és a csend állapota között? Hogyan viselkedik az elme és hogyan a test? Mit jelent, hogy a test az igazi kapu Istenhez?

Hol vagy, amikor csak létezel? Mi a létezés állapota? Nurit Oren Harsányi izgalmas előadássorozatának befejező részében többek között mesél arról a csodáról, amelyet Harsányi Gábor csendmester társaként nap mint nap átél.

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában. Ha tetszik ez a videó, akkor oszd meg azokkal a barátaiddal és ismerőseiddel, akikről úgy érzed, hogy kedvelnék ezt.

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.