Minden Második Héten Előadast Tartunk Budapesten - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca. 11

Boldogság - ITT és MOST!

Az emberiség állandó jólétet, boldogságot és párkapcsolatot keres egy olyan világban, ahol ez 100%-ig elérhetetlen.

Ideiglenesen lehetünk boldogok attól, hogy sikeresek vagyunk, nagy a bicepszünk, sok pénzünk van, jó a párkapcsolatunk, de állandósítva nem.

Az életben minden folyamatosan változik, a rendkívül sikerességből jön a sikertelenség, a nagy boldogságból a boldogtalanság és mindig azt hisszük, hogy ha a következő lépésben egy kicsit sikeresebb leszek, akkor majd boldogabb leszek. Majd ha nagyobb lesz a bicepszem, akkor talán több kellemes hölggyel tudok találkozni, jobban szeretnek a lányok. Ha majd keményebben dolgozok, akkor leszel állandóan sikeres.

Ezen a szinten azok a dolgok állandósítva nem lehetségesek, csak ideiglenesen.

Létezik azonban egy velünk született képesség, amelynek segítségével aktiválhatjuk azt a szintet, ahol azok a dolgok, amelyet mindannyian szeretnénk lehetőséggé válnak és állandósíthatóak lesznek.

A következő Satsangon ezt a nem használt, de velünk született képességet fogjuk aktiválni és megtapasztalod azt a boldogságot, amit mindig is kerestél.

Örömmel jelentjük be, hogy Harsányi Gábor Csendmester minden második héten Satsangot tart Budapesten.

Itt van a Gábor egyik interjúja -

https://www.youtube.com/watch?v=91OUJJ3pIog

A következő alkalom November 30 pénteken, 18:00 - 19:30-ig fog tartani.

Ez egy lehetőség arra, hogy megtanuld hogyan légy jelen, hogyan engedd meg, hogy a tudatosság varázslatossá tegye az életed, kérdéseket tegyél fel az élet igazán fontos dolgairól és tisztánlátásra tegyél szert számos spirituális témával kapcsolatban!

Az előadás helyszíne: Van Egy Hely”, 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca. 11

Belépő: 1500 Ft

Gábor felébreszti az embereket a saját valódi lényükre és elvezeti őket a non-duális realitásba. Egyszerű, praktikus és eredmény-orientált gyakorlatokat ad, hogy a tanítványai integrálják a jelenlétet és csendet a mindennapi életükbe, ezáltal pontot téve az idegesség, túlgondolkodás, nem kívánt spirituális elméletek és a felébredés hamis ígéretei által okozott fájdalomnak és szenvedésnek a végére. Miután elmélyítette és integrálta az életébe a jelenlétet, Gábor számos technikát dolgozott ki és képes tanítani a leírhatatlant.

Mindenkit szeretettel várunk!

Gábor & Nurit

 

Videos

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.