Minden Második Héten Előadast Tartunk Budapesten - 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca. 11

A Felébredés témaköre manapság túl van misztifikálva

Elhitették velünk, hogy csak néhány ember kiváltsága egy hosszú út végén.

Ezt azonban nem kell megérdemelni, a Felébredéshez nem kell többet és többet oldani, a jó tulajdonságokra törekedni.

A Felébredés egy képesség, amit a figyelem testbe irányításával aktiválni tudunk.

A következő Satsangon Gábor ebben fog segíteni.

Örömmel jelentjük be, hogy Harsányi Gábor Csendmester minden második héten Satsangot tart Budapesten.

A következő alkalom
Február 1 én an pénteken, 18:00 - 19:30-ig fog tartani.

Belépő: 1500 Ft

Ez egy lehetőség arra, hogy megtanuld hogyan légy jelen, hogyan engedd meg, hogy a tudatosság varázslatossá tegye az életed, kérdéseket tegyél fel az élet igazán fontos dolgairól és tisztánlátásra tegyél szert számos spirituális témával kapcsolatban!

Az előadás helyszíne: “Van Egy Hely”, 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca. 11

Ha szeretnél Gábor tanításairól többet megtudni, itt találod az egyik interjúját: https://www.youtube.com/watch?v=91OUJJ3pIog

Gábor felébreszti az embereket a saját valódi lényükre és elvezeti őket a non-duális realitásba. Egyszerű, praktikus és eredmény-orientált gyakorlatokat ad, hogy a tanítványai integrálják a jelenlétet és csendet a mindennapi életükbe, ezáltal pontot téve az idegesség, túlgondolkodás, nem kívánt spirituális elméletek és a felébredés hamis ígéretei által okozott fájdalomnak és szenvedésnek a végére. Miután elmélyítette és integrálta az életébe a jelenlétet, Gábor számos technikát dolgozott ki és képes tanítani a leírhatatlant.

Mindenkit szeretettel várunk!

Gábor & Nurit

 

Videos

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.