Budapesti események

A MEGVILÁGOSODÁS KESKENY ÚTJA

A KREATÍV HATÁSGYAKORLÓK ÚTJA

A TELJES ÉLET HIÁNYZÓ ÖSSZETEVŐJE

 

Egy négyszintű tanfolyam azoknak, akik komolyan veszik a felébredést, és a gyorsítósávon szeretnének haladni életük jobbá és tudatosabbá tételének útján.

A felébredés könnyű és gyors, úttalan útjának térképe.

(Lásd a fenti képet a kurzusvázlattal)

A tanfolyamok Budapesten és magyarul lesznek megtartva.

EGYES SZINT:

Az egyes szint négy, egyenként három órás alkalomból áll, és minden második szombat reggel 10:30-től 13:30 óráig lesz megtartva. A pontos helyszínről a regisztráció után tájékoztatjuk a résztvevőket.

A négy alkalom között igény szerint online alkalmakat is tartunk.

A tanfolyamok kislétszámúak, 4-6 résztvevővel.

Az első  A MEGVILÁGOSODÁS KESKENY ÚTJA kurzusra a létszám már betöltött, a következő kurzus Június közepén kezdődik. Jelentkez emailben info@gaborharsanyi.com címen.

A teljes Egyes Szint (beleértve az online alkalmakat is = 8 alkalom) költsége 49.000 HUF.

A további szintekről (2, 3, 4) információt az Egyes Szint alkalmain adunk a résztvevőknek.

 

VASÁRNAP REGGELI TALÁLKOZÁS BUDAPESTEN

Vasárnap, Május 19, 11:00 és 13:00 között Gábor és Nurit szeretettel vár mindenkit az Allee-ban található Costa Coffee-ban (a második emeleten lévőben).

Ez egy informális beszélgetés egy kávé mellett. Mindenkit szeretettel várunk!

Ha szeretnél többet megtudni Gábor tanításairól, akkor nézd meg a weboldalon található videókat.

Videos

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

 

MAGYAR FELIRATTAL

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában.

Nurit Oren Harsanyi a csendhez vezető útjáról folytatja előadását. Mi az "az az"? Mi a különbség a spirituális tanítások és a csend állapota között? Hogyan viselkedik az elme és hogyan a test? Mit jelent, hogy a test az igazi kapu Istenhez?

Hol vagy, amikor csak létezel? Mi a létezés állapota? Nurit Oren Harsányi izgalmas előadássorozatának befejező részében többek között mesél arról a csodáról, amelyet Harsányi Gábor csendmester társaként nap mint nap átél.

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában. Ha tetszik ez a videó, akkor oszd meg azokkal a barátaiddal és ismerőseiddel, akikről úgy érzed, hogy kedvelnék ezt.

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.