Budapesti események

A MEGVILÁGOSODÁS KESKENY ÚTJA

A KREATÍV HATÁSGYAKORLÓK ÚTJA

A TELJES ÉLET HIÁNYZÓ ÖSSZETEVŐJE

 

Egy négyszintű tanfolyam azoknak, akik komolyan veszik a felébredést, és a gyorsítósávon szeretnének haladni életük jobbá és tudatosabbá tételének útján.

A felébredés könnyű és gyors, úttalan útjának térképe.

(Lásd a fenti képet a kurzusvázlattal)

A tanfolyamok Budapesten és magyarul lesznek megtartva.

EGYES SZINT:

Az egyes szint négy, egyenként három órás alkalomból áll, és minden második szombat reggel 10-től 13 óráig lesz megtartva. A pontos helyszínről a regisztráció után tájékoztatjuk a résztvevőket.

A négy alkalom között igény szerint online alkalmakat is tartunk.

A tanfolyamok kislétszámúak, 4-6 résztvevővel.

Az első  A MEGVILÁGOSODÁS KESKENY ÚTJA kurzusra a létszám már betöltött, és március 16-án kezdődik. Ha továbbra is részt kíván venni, kérjük, írjon nekünk az info@gaborharsanyi.com címre, és mi
hozzáadjuk a nevét a várólistához vagy a következő kurzushoz .

A teljes Egyes Szint (beleértve az online alkalmakat is = 8 alkalom) költsége 32.000 HUF.

A további szintekről (2, 3, 4) információt az Egyes Szint alkalmain adunk a résztvevőknek.

 

HAVI ELŐADÁSOK

Belső harmónia, tisztánlátás, életünk irányítása

• Keményen dolgozol azért, hogy megváltoztasd az életed?

• Sok éve hiába kerestél megoldást a problémáidra, de nem találtad meg?

• Szeretnél végre belső nyugalmat tapasztalni és kezedbe venni az irányítást az életedben?

Ha bármelyik kérdésre a válaszod “igen”, akkor Neked szól ez a találkozó.

Ezen az alkalmon Gábor gyakorlatias oldalról mutatja meg, hogy hogyan lehet a felébredni és az igazi önmagadat megélni.

A felébredés és önmagaddal való kapcsolódás születési jogod, nem kell “kiérdemelni” vagy “keményen dolgozni” érte. Ez a létezés új szintje, amely által az életedben tapasztalt problémáid egy új “platformra” lesznek téve és életed különböző területei könnyedén fejlődni fognak.

Harsányi Gábor Csendmester havonta egyszer Satsangot tart Budapesten.

A következő alkalom
Április 5 pénteken, 18:00 - 19:30-ig fog tartani.

Belépő: 1500 Ft

Ez egy lehetőség arra, hogy megtanuld hogyan légy jelen, hogyan engedd meg, hogy a tudatosság varázslatossá tegye az életed, kérdéseket tegyél fel az élet igazán fontos dolgairól és tisztánlátásra tegyél szert számos spirituális témával kapcsolatban!

Az előadás helyszíne: “Van Egy Hely”, 1085 Budapest, Rökk Szilárd utca. 11

Ha szeretnél Gábor tanításairól többet megtudni, itt találod az egyik interjúját: https://www.youtube.com/watch?v=91OUJJ3pIog

Gábor felébreszti az embereket a saját valódi lényükre és elvezeti őket a non-duális realitásba. Egyszerű, praktikus és eredmény-orientált gyakorlatokat ad, hogy a tanítványai integrálják a jelenlétet és csendet a mindennapi életükbe, ezáltal pontot téve az idegesség, túlgondolkodás, nem kívánt spirituális elméletek és a felébredés hamis ígéretei által okozott fájdalomnak és szenvedésnek a végére. Miután elmélyítette és integrálta az életébe a jelenlétet, Gábor számos technikát dolgozott ki és képes tanítani a leírhatatlant.

Mindenkit szeretettel várunk!

Gábor & Nurit

 

Videos

 

MAGYAR FELIRATTAL

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában.

Nurit Oren Harsanyi a csendhez vezető útjáról folytatja előadását. Mi az "az az"? Mi a különbség a spirituális tanítások és a csend állapota között? Hogyan viselkedik az elme és hogyan a test? Mit jelent, hogy a test az igazi kapu Istenhez?

Hol vagy, amikor csak létezel? Mi a létezés állapota? Nurit Oren Harsányi izgalmas előadássorozatának befejező részében többek között mesél arról a csodáról, amelyet Harsányi Gábor csendmester társaként nap mint nap átél.

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában. Ha tetszik ez a videó, akkor oszd meg azokkal a barátaiddal és ismerőseiddel, akikről úgy érzed, hogy kedvelnék ezt.

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.