Budapesti események

A MEGVILÁGOSODÁS KESKENY ÚTJA

A KREATÍV HATÁSGYAKORLÓK ÚTJA

A TELJES ÉLET HIÁNYZÓ ÖSSZETEVŐJE

 

Egy négyszintű tanfolyam azoknak, akik komolyan veszik a felébredést, és a gyorsítósávon szeretnének haladni életük jobbá és tudatosabbá tételének útján.

A felébredés könnyű és gyors, úttalan útjának térképe.

(Lásd a fenti képet a kurzusvázlattal)

A tanfolyamok Budapesten és magyarul lesznek megtartva.

EGYES SZINT:

E szakasz célja a test birodalmába való belépés megtanulása, ami által kapcsolatba kerülhetünk azzal az univerzális intelligenciával, ami a testet működteti, és a különféle belépési technikák segítségével képessé válhatunk a kontraszt elme belépéssel szembeni ellenállásának mellőzésére is.

Szintén e szakaszban foglalkozunk az akadályok leküzdésével, és átsegítünk azon az első kisebb „dombon” is, amit az új dimenzióba való beugráshoz feltétlen meg kell mászni. Lerántjuk a leplet a rosszul használt fogalmakról, illetve új magyarázattokkal szolgálunk, hogy lerakhasd az eredeti önmagadhoz való visszatérésed új és szilárd alapjait.

Az egyes szint négy, egyenként három órás alkalomból áll, és minden második szombat reggel 10:30-től 13:30 óráig lesz megtartva. A pontos helyszínről a regisztráció után tájékoztatjuk a résztvevőket.

A négy alkalom között igény szerint online alkalmakat is tartunk.

A teljes EGYES SZINT(beleértve az online alkalmakat is = 8 alkalom) költsége 35.000 HUF.

KETTES SZINT:

A Felébredés Keskeny Útja tanfolyam EGYES SZINTje a testbe való belépésre, és arra figyel, hogyan tudjuk venni az első akadályokat, illetve elkerülni azokat a csapdákat, amelyek kizökkenthetnek eredeti lényünkből. A KETTES SZINT viszont már arra fókuszál, hogy a figyelmünk és a testközpontok megfelelő strukturálásával megtanuljunk tartósan bennmaradni belső királyságunkban. Az itteni gyakorlatok célja az OTTHON tartózkodás minél hosszabbra nyújtása.

Amíg az EGYES SZINT az intellektusnak ad a szokásokból fakadó csapdák leépítését segítő új magyarázatokat és fogalmakat, addig a KETTES SZINT a tanítások gyakorlati alkalmazására helyezi a hangsúlyt. Ez a szint inkább tapasztalati, és speciális gyakorlatokkal, azok megbeszélésével és visszajelzéseivel foglalkozik.

A KETTES SZINT díja 35,000 Forint, amiben benne van a négy személyes és a négy online (=8) alkalom is.

A HÁRMAS és NÉGYES SZINTekkel kapcsolatos információt a KETTES SZINT alkalmain adunk.

A jelenlegi kurzus már nem esedékes az új résztvevők számára. Új tanfolyam kezdődik 2020-ban ... dátum, amelyet hamarosan bejelentenek.
Ha azonban csatlakozni kíván a jelenlegi kurzushoz, kérjük, írjon Nurit-ra az info@gaborharsayni.com címen, és ez egyénileg kerül eldöntésre.

 Gabor könyvet - https://www.gaborharsanyi.com/k%C3%B6nyv

Balázs tapasztalata:

“A kurzus nagyobb változásokat hozott az életembe, mint az elmúlt 15 év keresése. Gábor tanítása egyszerű, hatékony, és gyors belső változásokat hoz. Megmutatta nekem a csoportos együttlét előnyeit is. Ez a néhány hét, nagyon sokat elvett "belőlem", és erősíti azt az EGYET ami számít.”

Borbála tapasztalata:

“Felébredés" tanfolyamán. Nagyon egyszerű és könnyű gyakorlatokkal segíti Gábor az elménk "félrevezetését" addig míg az "elme" befogadja a változhatatlant a szorgalmas gyakorlás, kuncogás, stb. által!Észrevétlenül kerültem a jelenlétbe a múlt hetekben, az elmém lecsendesedett és már közreműködik a gyakorlati életben. Nem ugráltat már,hogy figyeljek a jövő és múlt dolgaira. Ezt tapasztaltam meg, úgy, és megyek tovább gyakorolni Gáborral!”

Harsanyi Gáborról

Gábor egy olyan szellemi tanácsadó, aki megszabadítja az embereket a gondolatfüggőségtől. Segít felébreszteni a tudatosságukat, ami aztán iránytűként vezeti át őket életük útvesztőin.

Gábornak majdnem az életébe került, hogy 18 évesen disszidált a kommunista Magyarországról. Nagyon fiatalon és még meglehetősen szűk látókörrel érkezett meg Kanadába, ahol rögtön hozzálátott első szerelmének, a pénznek (és a hatalomnak) megszerzéséhez. Harminc éves korára multimilliomos lett, szerzett egy fekete övet a Hap-Kido nevű harcművészetben, és két diplomával – gazdasági és mérnöki – is büszkélkedhetett, viszont egyáltalán nem volt boldog.

Így a második szerelme – a spiritualitás – nyomába szegődött. Több hónapot töltött együtt egy ecuadori sámánnal, és bentlakásos diákja volt Rathma Megvilágosodás Iskolájának, ami egy Wasingtoni erdőben található. Tanult olyan hírességektől is, mint Drunvalo Melchizedek, Bob Proctor vagy Tony Robbins. Gábor alaposan áttanulmányozta olyan neves tudósok, mint Buckminster Fuller vagy Zechariah Sitchin munkásságát is. Tulajdonképpen minden olyan spirituális tanfolyamon részt vett, ami életének ebben a szakaszában elérhető távolságon belül volt. Mindezek a saját lelkének keresését szolgálták, és közben még a csodálatos tapasztalatok fénye is fel-fel csillant néhányszor. Szívesen folytatta volna még tovább is ezt az életstílust, de változnak az idők.

Negyven éves korában Gáborhoz bekopogtatott életének legnagyobb tanítója – a szenvedés. Egy gazdasági válság során elvesztette a vagyonát, és vele együtt a családját is. Gábornak összetört a szíve, és a legközelebbi barátja az öngyilkos hajlamú depresszió lett. Új mesterének kegyelméből képessé vált arra, hogy a jelenlét oltárán végül „letegye a fegyvert”, és ennek köszönhetően megérkezett hozzá életének harmadik, legnagyobb szerelme is – a csend. Elméjét sikerült megfosztania trónjától, és engedelmes szolgájává vált.

Jelenlétét sikerült egyre jobban elmélyítenie, és a mindennapi életének is részévé tette. Erre vonatkozóan számos technikát kifejlesztett, és rájött arra is, hogyan lehet másoknak is átadni a leírhatatlant. Az elmúlt évtizedben módszerének tanításával foglalkozott, és az internetnek köszönhetően számos országában vannak tanítványai. Gábor nem csak egyszerűen elmondja azt, amit tud, hanem abban is segít tanulóinak, hogy elméjük elkerülhetetlen ellenállását is le tudják győzni. Jelenleg szülőhazájában, Magyarországon él, így honfitársai akár személyesen is tanulhatnak a mester budapesti magánóráin és tanfolyamain.

Gábort Magyarországon csendmesterként ismerik, és a 2015-ben Budapesten megrendezett Nemzetközi Lélek Konferencián ő volt a főelőadó. Számos külföldön közismert médiaszemélyiségnek, illetve műsornak is adott már interjút, melyek közül érdemes megemlíteni a következőket:

  • Iain McNay – Consciousness TV, London
  • Rich Archer – Buddha at the Gas Pump
  • Jerry Katz – Nonduality Salon

Videos

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

 

MAGYAR FELIRATTAL

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában.

Nurit Oren Harsanyi a csendhez vezető útjáról folytatja előadását. Mi az "az az"? Mi a különbség a spirituális tanítások és a csend állapota között? Hogyan viselkedik az elme és hogyan a test? Mit jelent, hogy a test az igazi kapu Istenhez?

Hol vagy, amikor csak létezel? Mi a létezés állapota? Nurit Oren Harsányi izgalmas előadássorozatának befejező részében többek között mesél arról a csodáról, amelyet Harsányi Gábor csendmester társaként nap mint nap átél.

Minden spirituális úton járó embernek érdemes megnéznie ezt a filmet. Milyen buktatói vannak a spiritualizmusnak? Hogyan lehet megtalálni a "jelen lenni" békéjét - erről mesél Nurit Oren Harsanyi. Több évtizedes "Isten-keresés" áll a hölgy mögött. Járt Indiában, 15 évet töltött egy ottani guru mellett, elkötelezett hívőként és követőként, egészen mestere haláig. Aztán Kanadában egy másik guruval találkozott, aki lenyűgözte őt a tudásával, aki újabb 15 évet vett el az életéből. Hogy milyen tapasztalatok birtokába jutott - ezt fejti ki nagyon érdekes, humoros és őszinte előadásában. Ha tetszik ez a videó, akkor oszd meg azokkal a barátaiddal és ismerőseiddel, akikről úgy érzed, hogy kedvelnék ezt.

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.