Harsányi Gábor, A csendmester – Conscious TV interjú

A következőkben a Conscious TV interjúját láthatják, ami egy vezetett jelenlét-gyakorlatot is tartalmaz. A Conscious TV az Egyesült Királyság egyik internetes TV csatornája, amelyet számos szatellit adó is közvetít. Az általuk vizsgált főbb témakörök a tudatosság, a tudomány, a spiritualitás, és gyakran merészkednek a dualitáson túli dimenziókba is. A Conscious TV arra inspirálja az embereket, hogy e területeken kérdéseket tegyenek fel egymásnak, és ütköztessék a véleményüket. Céljuk a tájékoztatás, a bátorítás és az emberek megvilágosodás felé való terelése. A 2008 évi alapítás óta, több, mint 400 műsort készítettek, és olyan híres tanítókat is meginterjúvoltak, mint például Adyashanti, Mooji, vagy Byron Katie.

Az interjúban Harsányi Gábor osztja meg az élettörténetét és azt, ahogyan a felébredés segítségével rátalált a szabadságra. Gábor számos nehézség és kihívás legyőzésével jutott el idáig, amelyek között megemlíthetjük a kommunista Magyarországról való disszidálást, egy nagyobb vagyon összegyűjtését és elvesztését, a washingtoni erdőben töltött spirituális éveket, az ecuadori sámántól nehezen szerzett tapasztalatokat, vagy az öngyilkos hajlamú depressziót.

Gábornak a világ minden táján vannak tanítványai, akik anélkül sajátíthatják el a belső szabadságot (ébredhetnek fel), hogy át kellene élniük azokat a traumákat, amelyeken mesterüknek keresztül kellett mennie. A videó végén található az a15 perces, vezetett jelenlét-gyakorlat, amelyben Gábor megmutatja, hogyan kell bemenni a testbe, és hogyan lehet erről az új platformról egy termékenyebb életet élni.

Published

12th December 2022

Language