Hungarian

Harsányi Gábor, A csendmester – Conscious TV interjú

A következőkben a Conscious TV interjúját láthatják, ami egy vezetett jelenlét-gyakorlatot is tartalmaz. A Conscious TV az Egyesült Királyság egyik internetes TV csatornája, amelyet számos szatellit adó is közvetít. Az általuk vizsgált főbb témakörök a tudatosság, a tudomány, a spiritualitás, és gyakran merészkednek a dualitáson túli dimenziókba is. A Conscious TV arra inspirálja az embereket, hogy e területeken kérdéseket tegyenek fel egymásnak, és ütköztessék a véleményüket. Céljuk a tájékoztatás, a bátorítás és az emberek megvilágosodás felé való terelése.

Harsányi Gábor - Az Ő szintjén:küzdelem nélkül, őszintén

Harsányi Gábor csendmester ki lehet kecmeregni a ködös, állandóan problémás életből."Olyan szinten kell foglalkozni a problémákkal, amelyen azok megoldódnak" - magyarázza. "Hol van az a szint és hogyan jutok el oda?"- kérdezheted kedves Néző. A filmből választ kapsz mindenre. Nincs benne szemfényvesztés, megtévesztés, csak a lét egyszerűsége.

Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.

Harsányi Gábor - Mit jelent a jelen pillanatban élni?

Nagyon sokan szeretnének az életükben a jelenben, a jelen pillanatban élni, mert tudják hogy ott nincsenek problémák, ott minden rendben van. De mit is jelent pontosan a jelen pillanatban élni és hogyan lehet ott maradni? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ Harsányi Gábor ebben az interjúban. Ha szeretnél egyéni konzultációt Gáborral, akkor írj egy e-mailt az info@gaborharsanyi.com-ra.