Hungarian

Az Új Paradigma - Mit Jelent Fogni Isten Kezét?

Ebben a videóban arról beszélgetünk Harsányi Gáborral, hogy mit is jelent Isten kezét fogni? Rengeteg tanító és guru beszél erről a gyönyörű dologról, akár arról is, hogy igazándiból mennyire egyszerű és természetünkből fakadó képességünk ez... viszont mégis nagyon kevés ember jön csak arra rá, hogy mit is jelent ez igazából. Mi ebben szeretnénk segíteni Neked, hogy ez ne csak egy koncepció maradjon az elmédben, hanem ténylegesen megfoghasd Isten kezét! :)

Az Új Paradigma - Mi Legyen, Ha A Terápia Nem Segít?

Ebben a videóban Harsányi Gáborral a terápia eredményességének a korlátairól beszélgettünk. Vannak emberek, akik évek óta vagy akár több, mint egy évtizede járnak folyamatosan terápiára, és mégsem jött el számukra a hőn áhított siker. Ebből a videóból megtudhatod, hogy ennek mi a valódi oka, és hogy mit tehetsz a sikered elérésének az érdekében! :)

Az Új Paradigma #3 - Félelem És Szorongás Vagy Él vezet És Boldogság?!

Ebben a videóban Harsányi Gáborral beszélgettünk a félelemről és szorongásról, amely sajnos a legtöbb ember életének a szerves része manapság már.. Vírus, háború.. Az emberi kapcsolatok egyre nehézkesebben működnek.. A fiatalok számára nincsenek kilátások a jövőre tekintve.. DE van megoldás! És az igazság az, hogy egy nagyon egyszerű dologról van szó. Nézz bele a videóba, és kipróbálhatod Te magad is! ;)

Az Új Paradigma #2 - Én Vagyok Az Úr Vagy A Szűkség?!

Ebben a videóban Harsányi Gáborral beszélgettünk a 'szűkség'-ről, és hogy hogyan érdemes hozzáállni. A beszélgetés közben feljöttek még olyan nagyon érdekes témák, mint a szexuális vágy, és az ahhoz való hozzáállás vagy éppen az erkölcs és a moralitás. A végén ismételten van egy nagyon egyszerű, könnyed, de nagyon hatásos gyakorlat, amit a saját tapasztalatom alapján mondhatom, érdemes kipróbálni, kísérletezgetni vele! ;)

Az Új Paradigma #1 - Hogyan Keress Pénzt Spirituális Emberként?

Ebben a videóban Harsányi Gáborral beszélgetünk a pénz szerepéről az életünkben, és hogy hogyan érdemes hozzá viszonyulnunk egy spirituális életet élve. A végén van egy nagyon egyszerű, könnyed, de nagyon hatásos gyakorlat, amit a saját tapasztalatom alapján mondhatom, érdemes kipróbálni, kísérletezgetni vele! ;)

Egy Szőke Nő A Szabadság Rögös Útján (Angolul magyar felirattal)

 

Nurit Oren – Interjúja A Conscious Tv-N Ez az interjú Nurit könyvéről szól - VAK VEZET VILÁGTALANT – aVAGY – EGY KIGYÓGYULT SPIRIPACS VALLOMÁSAI (ami már magyarul is elérhető) Nurit életének kalandjai egyszerre elragadóak és tanulságosak. Sokat meríthetünk belőlük. Harsányi Gáborral való találkozása után meglelte azt a békességet, amely a mesterből árad, és amelyet a tanítványainak is igyekszik továbbadni. Harsányi Gábor segítségével megtalálta azokat a válaszokat, amelyeket oly sokáig keresett.